TRIPLE CHEESE STRAIN
BESLAGLæG OSTEN! MIND BLOWING TRIPLE CHEESE EXTRAVAGANZA FOR OSTELSKEREN
Triple Cheese Cannabis FrØ
TRIPLE CHEESE er krydsningen af vores BLUE CHEESE med den kraftfulde Original Cheese (Skunk # 1-fænotype), skabt gennem mange generationer af markeringer og tilbageavl for at give denne fantastiske strain. TRIPLE CHEESE er alt, hvad vi ønskede at skabe og mere til. Men vent, det bliver bedre; denne plante er let at dyrke, og producerer tætte skud med en bemærkelsesværdig smag af blåbær og gammel ost. Den uindiskutable gammelost-smag dominerer denne stamme og pakker et punch.
Er Triple Cheese indica eller sativa?
Triple Cheese-sorten fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica
Hvad er den bedste måde at opbevare mine Triple Cheese frø på?
For at opbevare Triple Cheese-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.
Hvad er den bedste metode til at spire Triple Cheese frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Triple Cheese cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Triple Cheese-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Triple Cheese-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.
Hvad er den bedste temperatur for spiring af Triple Cheese cannabisfrø?
Triple Cheese cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.