MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Triple Cheese
Triple Cheese 1Triple Cheese 2Triple Cheese 3Triple Cheese 4Triple Cheese 5
Triple Cheese 6Triple Cheese 7Triple Cheese 8Triple Cheese 9

TRIPLE CHEESE

BESLAGLæG OSTEN! MIND BLOWING TRIPLE CHEESE EXTRAVAGANZA FOR OSTELSKEREN

Cup Winner
RATING
Old Cheese x Blue Cheese
VÆLG PAKKE STØRRELSE

TRIPLE CHEESE™ Cannabis FrØ

TRIPLE CHEESE ™ er krydsningen af vores BLUE CHEESE ™ med den kraftfulde Original Cheese (Skunk # 1-fænotype), skabt gennem mange generationer af markeringer og tilbageavl for at give denne fantastiske strain. TRIPLE CHEESE ™ er alt, hvad vi ønskede at skabe og mere til. Men vent, det bliver bedre; denne plante er let at dyrke, og producerer tætte skud med en bemærkelsesværdig smag af blåbær og gammel ost. Den uindiskutable gammelost-smag dominerer denne stamme og pakker et punch.

Triple Cheese Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Old Cheese x Blue Cheese
kropshøj, langvarig, glad
600 gr/m²
50 - 55
September
2nd-3rd week
90/100cm
100cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Osteagtig, urt, sød, sur,
Sød flødeost, skarp
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Old Cheese x Blue Cheese
kropshøj, langvarig, glad
600 gr/m²
50 - 55
September
2nd-3rd week
90/100cm
100cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Osteagtig, urt, sød, sur,
Sød flødeost, skarp

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke