MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Triple Cheese
Triple Cheese 1Triple Cheese 2Triple Cheese 3Triple Cheese 4Triple Cheese 5
Triple Cheese 6Triple Cheese 7Triple Cheese 8Triple Cheese 9

TRIPLE CHEESE STRAIN

BESLAGLæG OSTEN! MIND BLOWING TRIPLE CHEESE EXTRAVAGANZA FOR OSTELSKEREN

Cup Winner
RATING
Old Cheese x Blue Cheese
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Triple Cheese Cannabis FrØ

TRIPLE CHEESE er krydsningen af vores BLUE CHEESE med den kraftfulde Original Cheese (Skunk # 1-fænotype), skabt gennem mange generationer af markeringer og tilbageavl for at give denne fantastiske strain. TRIPLE CHEESE er alt, hvad vi ønskede at skabe og mere til. Men vent, det bliver bedre; denne plante er let at dyrke, og producerer tætte skud med en bemærkelsesværdig smag af blåbær og gammel ost. Den uindiskutable gammelost-smag dominerer denne stamme og pakker et punch.Er Triple Cheese indica eller sativa?
Triple Cheese-sorten fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Triple Cheese frø på?
For at opbevare Triple Cheese-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Triple Cheese frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Triple Cheese cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Triple Cheese-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Triple Cheese-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Triple Cheese cannabisfrø?
Triple Cheese cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Triple Cheese Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Old Cheese x Blue Cheese
kropshøj, langvarig, glad
800 gr/plant
500-600 gr/m²
50 - 55
September
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Osteagtig, urt, sød, sur,
Sød flødeost, skarp
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Old Cheese x Blue Cheese
kropshøj, langvarig, glad
800 gr/plant
500-600 gr/m²
50 - 55
September
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Osteagtig, urt, sød, sur,
Sød flødeost, skarp

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke