MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Tropicanna Banana
Tropicanna Banana 1Tropicanna Banana 2Tropicanna Banana 3Tropicanna Banana 4Tropicanna Banana 5
Tropicanna Banana 6Tropicanna Banana 7Tropicanna Banana 8Tropicanna Banana 9Tropicanna Banana 10

TROPICANNA BANANA

LAD DENNE MAGTFULDE BANAN TAGE DIG MED På EN HELT TROPISK TRIP IND I EUFORIEN

 
RATING
Tropicanna x Banana Kush
VÆLG PAKKE STØRRELSE

TROPICANNA BANANA™ Cannabis FrØ

Endnu en fantastisk tilføjelse til vores Cali-kollektion. En betagende tropisk cocktail af friske og frugtagtige smag, kompromisløs kraft og ekstraordinært udbytte potentiale. Denne bemærkelsesværdige hybrid er sød, klistret, pumpet op, meget kraftig og vil efterlade producenter som gispende i ærefrygt ved denne højtydende genetik. Barney's Farm teamet har temmet denne Sativa Dominant hybrid (60% Sativa, 40% Indica) og pyntet den med glimmer, og søde tropiske duftende trichomer. Et perfekt udformet ægteskab med Tropicanna (Girl Scout Cookies x Tangie) og en twist af Banana Kush giver en beroligende Indica følelse. Lad hendes brusende personlighed guide dig ind i en verden af ​​euforisk svimmelhed og mystik. Tropicanna Banana er en meget kraftig plante, der er i stand til at levere monsterproduktion i de rigtige hænder. Indendørs kan den nå højder på op til 1,1 m med udbytte på 700 g / m2 (blomstring i 65-70 dage) udendørs udbytter på op til 2 kg pr. Plante er ret nemt at opnå. THC-niveauer på 22-25% sikrer ekstraordinær terapeutisk værdi og opløftende forfriskende effekter, der forbliver hos dig hele dagen.

Tropicanna Banana Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Tropicanna x Banana Kush
Glad, opløftet, afslappet
2000
700 gr/m²
65 - 70
Oktober
2nd-3rd week
110cm
Medium
40%
60%
Mest Sativa
Frugtagtig, banan, tropisk
Jordet, skarp
4
VARMT & TEMPERAT
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Tropicanna x Banana Kush
Glad, opløftet, afslappet
2000
700 gr/m²
65 - 70
Oktober
2nd-3rd week
110cm
Medium
40%
60%
Mest Sativa
Frugtagtig, banan, tropisk
Jordet, skarp
4
VARMT & TEMPERAT

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke