MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Vanilla Kush
Vanilla Kush 1Vanilla Kush 2Vanilla Kush 3Vanilla Kush 4Vanilla Kush 5
Vanilla Kush 6Vanilla Kush 7Vanilla Kush 8Vanilla Kush 9

VANILLA KUSH STRAIN

DYK DIG NED I EN VERDEN AF VANILJE GLæDE MED DENNE POPULæRE HåRDTSLåENDE KUSH

Cup Winner
RATING
Afghani Kush x Kashmir
VÆLG PAKKE STØRRELSE
  • Beklager, dsse frø kan ikke købes i øjeblikket.
  • Vil du have os til at e-maile dig, når disse frø er tilbage på lager?

Vanilla Kush Cannabis FrØ

VANILLA KUSH kombinerer en hurtig blomstrende afghansk stamme med de unikke Kashmir-frø indsamlet af Barneys i midten af 1980'erne. VANILLA KUSH gifter sig med Indica-styrken for den bedste afghanske genetik med de høje bjerg aromaer fra Kashmir-dalen. VANILLA KUSH vokser til en mellemhøjde plante med buskede sidegrener. De giver et sundt udbytte af tætte skud, dækket med smuk rød og gylden calyx. Blomsterne hærder derefter for at producere storslåede skud, der indkapsler duften af vild vanilje og fyr. Resultatet er en stærk, langvarig og afslappende høj.Er Vanilla Kush indica eller sativa?
Vanilla Kush-sorten fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Vanilla Kush frø på?
For at opbevare Vanilla Kush-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Vanilla Kush frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Vanilla Kush cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Vanilla Kush-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Vanilla Kush-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Vanilla Kush cannabisfrø?
Vanilla Kush cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Vanilla Kush Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Afghani Kush x Kashmir
Eufori, glad, rolig, søvnig
600 gr/m²
55 - 60
September
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
100cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Sød melasse, vanilje, sød lavendel, citrus, jordet
Vanille, melasse, blomster, lavendel
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Afghani Kush x Kashmir
Eufori, glad, rolig, søvnig
600 gr/m²
55 - 60
September
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
100cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Sød melasse, vanilje, sød lavendel, citrus, jordet
Vanille, melasse, blomster, lavendel

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke