MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Violator Kush
Violator Kush 1Violator Kush 2Violator Kush 3Violator Kush 4Violator Kush 5

VIOLATOR KUSH

TæND NOGLE SANDE INDISKE GENETIK I DENNE UTROLIGE BUSK AF KUSH OG CHARAS

Cup Winner
RATING
Malana Charas x Hindu Kush
VÆLG PAKKE STØRRELSE
  • Beklager, dsse frø kan ikke købes i øjeblikket.
  • Vil du have os til at e-maile dig, når disse frø er tilbage på lager?

VIOLATOR KUSH™ Cannabis FrØ

Vi tilbragte nogen tid i Himalaya og Malana-dalen for at indsamle og omhyggeligt vælge de allerbedste genetikker fra regionen. Malana Charas blev valgt for sin styrke og hashgivende egenskaber. Krydset med den rene Indica Hindu Kush blev VIOLATOR KUSH ™ til, en tung producerende Indica-dominerende stamme. Denne plante bliver ikke så høj og med store blade, store stængler og veludviklede sidegrener, som skal understøttes. VIOLATOR KUSH ™ viser en ekstraordinær tæthed af trichomer med en fantastisk musky lugt og smag. Denne strain giver en forbløffende og behagelig kramning af sofaen.

Violator Kush Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
INDENDØRS/UDENDØRS
Malana Charas x Hindu Kush
Kropshøj, Eufori, social, snakkesalig, søvnig
650 gr/m²
55 - 60
September
3rd-4th week
80/90cm
90cm
80%
20%
Nej
Krydret fyrretræ, peber
Spicy, skarp, jordet, Hash, tropisk
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
INDENDØRS/UDENDØRS
Malana Charas x Hindu Kush
Kropshøj, Eufori, social, snakkesalig, søvnig
650 gr/m²
55 - 60
September
3rd-4th week
80/90cm
90cm
80%
20%
Nej
Krydret fyrretræ, peber
Spicy, skarp, jordet, Hash, tropisk

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke