MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Watermelon Zkittlez
Watermelon Zkittlez 1Watermelon Zkittlez 2Watermelon Zkittlez 3Watermelon Zkittlez 4Watermelon Zkittlez 5
Watermelon Zkittlez 6Watermelon Zkittlez 7Watermelon Zkittlez 8Watermelon Zkittlez 9Watermelon Zkittlez 10

WATERMELON ZKITTLEZ STRAIN

Gå IKKE GLIP AF DENNE FANTASTISKE MUNDVANDENDE VANDMELON OG SøD CITRUS USA FRUGTAGTIG FUSION AF GLæDE.

 
RATING
Watermelon x Zkittlez
33% OFF
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Watermelon Zkittlez Cannabis FrØ

Vandmelon Zkittlez fra Barneys Farm: Denne vidunderligt afbalancerede hybrid udviser tunge sativa vækst mønstre, der er med til at gøre hende til en kraftig produktions fabrik, hvor nogle avlere er i stand til at opnå mere end 1 kg pr. Plante, når de behandles med kærlighed! Indendørs omkring 550 g / m2. En forfriskende og stærkt energi givende effekt kommer fra prøveudtagning af denne vidunderlige rose af en cannabis stamme. Smuk og duftende, vandmelon Zkittlez vil blænde dig med sine positive effekter, der antænder din krop og sjæl. En rigtig tonic til dagens stress og problemer. Hun får dem til at forsvinde i en sky af røg, som ved magi. Før 63 dage er gået, vil denne skønhed starte i blomst som en raket, der producerer tårnhøje cola fyldt med skud, der hænger i mængder fra hver gren. Uforglemmelige dufte dukker op gennem blomstrings processen og de forskellige faser af tørring. Den muntre og glade indvirkning fra vandmelon smeltet sammen med vores fantastiske Zkittlez giver en helt fantastisk og frugtagtig cannabis oplevelse, der får dig til at komme tilbage for mere og mere.Er Watermelon Zkittlez indica eller sativa?
Watermelon Zkittlez-sorten fra Barneys Farm er 45% Sativa 55% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Watermelon Zkittlez frø på?
For at opbevare Watermelon Zkittlez-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Watermelon Zkittlez frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Watermelon Zkittlez cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Watermelon Zkittlez-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Watermelon Zkittlez-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Watermelon Zkittlez cannabisfrø?
Watermelon Zkittlez cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Watermelon Zkittlez Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Watermelon x Zkittlez
Opløftende, euforisk relation, beroligende
1000 gr/plant
500-600 gr/m²
63
September
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
Medium
55%
45%
Mest Indica
Frugtagtig vandmelon og druer
Tropiske frugter, søde bær
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Watermelon x Zkittlez
Opløftende, euforisk relation, beroligende
1000 gr/plant
500-600 gr/m²
63
September
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
Medium
55%
45%
Mest Indica
Frugtagtig vandmelon og druer
Tropiske frugter, søde bær

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke