MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Watermelon Zkittlez Auto
Watermelon Zkittlez Auto 1Watermelon Zkittlez Auto 2Watermelon Zkittlez Auto 3Watermelon Zkittlez Auto 4Watermelon Zkittlez Auto 5
Watermelon Zkittlez Auto 6Watermelon Zkittlez Auto 7Watermelon Zkittlez Auto 8Watermelon Zkittlez Auto 9Watermelon Zkittlez Auto 10

WATERMELON ZKITTLEZ AUTO STRAIN

Gå IKKE GLIP AF DENNE AUTOFLOWERING-BESTSELLER, EN FANTASTISK FRUGTAGTIG FUSION AF TROPISK GLæDE.

 
RATING
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Watermelon Zkittlez Auto Cannabis FrØ

Watermelon Zkittlez Auto af Barneys Farm: Pas på, fordi Watermelon Zkittlez Auto har magten til at få dig til at hoppe dig sidelæns som en nål. Oplev hendes særskilte frugtagtige smag, når de skummer og fryser fra denne fænomenale trichombelastede THC-fabrik. En plante, der er let at dyrke og alligevel ærefrygtindgydende, er i stand til at producere store udbytte på over 550gr / m² i erfarne hænder. Når det er sagt, er hun en let plante, der stort set vokser selv, så det kan være en ideel mulighed for både begyndere og eksperter. Denne sensationelle strain springer ud, når den plantes på bare 70 dage, en ægte hastigheds dæmon. En let pige at trimme gør høst til en leg. Senere vil hendes brusende effekter forkæle dig forsigtigt i en ekstremt fredelig sindstilstand. Vandmelon Skittlez Auto vokser til en højde på op til kun 140 cm, hvilket gør den ideel til terrasse- og balkondyrkning. Høje niveauer af THC (26%) sikrer en dyb og langvarig euforisk effekt. Sørg for at prøve de helt tropiske smag af Watermelon Zkittlez Auto mindst en gang i dit liv. Du vil ikke være ked af det.Er Watermelon Zkittlez Auto indica eller sativa?
Watermelon Zkittlez Auto-sorten fra Barneys Farm er 40% Sativa 60% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Watermelon Zkittlez Auto frø på?
For at opbevare Watermelon Zkittlez Auto-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Watermelon Zkittlez Auto frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Watermelon Zkittlez Auto cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Watermelon Zkittlez Auto-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Watermelon Zkittlez Auto-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Watermelon Zkittlez Auto cannabisfrø?
Watermelon Zkittlez Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Watermelon Zkittlez Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Opløftende afslapning
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
120-140cm
Medium
60%
40%
Mest Indica
Frugtig vandmelon, søde bær
Tropisk frugt slik
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Opløftende afslapning
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
120-140cm
Medium
60%
40%
Mest Indica
Frugtig vandmelon, søde bær
Tropisk frugt slik

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke