MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Watermelon Zkittlez Auto

WATERMELON ZKITTLEZ AUTO

Gå IKKE GLIP AF DENNE AUTOFLOWERING-BESTSELLER, EN FANTASTISK FRUGTAGTIG FUSION AF TROPISK GLæDE.

 
RATING
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE
  • Beklager, dsse frø kan ikke købes i øjeblikket.
  • Vil du have os til at e-maile dig, når disse frø er tilbage på lager?

WATERMELON ZKITTLEZ AUTO™ Cannabis FrØ

Watermelon Zkittlez Auto af Barneys Farm: Pas på, fordi Watermelon Zkittlez Auto har magten til at få dig til at hoppe dig sidelæns som en nål. Oplev hendes særskilte frugtagtige smag, når de skummer og fryser fra denne fænomenale trichombelastede THC-fabrik. En plante, der er let at dyrke og alligevel ærefrygtindgydende, er i stand til at producere store udbytte på over 550gr / m² i erfarne hænder. Når det er sagt, er hun en let plante, der stort set vokser selv, så det kan være en ideel mulighed for både begyndere og eksperter. Denne sensationelle strain springer ud, når den plantes på bare 70 dage, en ægte hastigheds dæmon. En let pige at trimme gør høst til en leg. Senere vil hendes brusende effekter forkæle dig forsigtigt i en ekstremt fredelig sindstilstand. Vandmelon Skittlez Auto vokser til en højde på op til kun 140 cm, hvilket gør den ideel til terrasse- og balkondyrkning. Høje niveauer af THC (26%) sikrer en dyb og langvarig euforisk effekt. Sørg for at prøve de helt tropiske smag af Watermelon Zkittlez Auto mindst en gang i dit liv. Du vil ikke være ked af det.

Watermelon Zkittlez Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
INDENDØRS/UDENDØRS
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Opløftende afslapning
600-700
550 gr/m²
70
120-140cm
140cm
Medium
60%
40%
Mest Indica
Nej
Frugtig vandmelon, søde bær
Tropisk frugt slik
2
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
INDENDØRS/UDENDØRS
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Opløftende afslapning
600-700
550 gr/m²
70
120-140cm
140cm
Medium
60%
40%
Mest Indica
Nej
Frugtig vandmelon, søde bær
Tropisk frugt slik
2

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke