MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
White Widow XXL
White Widow XXL 1White Widow XXL 2White Widow XXL 3White Widow XXL 4White Widow XXL 5
White Widow XXL 6White Widow XXL 7White Widow XXL 8White Widow XXL 9White Widow XXL 10

WHITE WIDOW XXL STRAIN

UMISKENDELIGE SKARPE SKUNKY & VELSMAGENDE SøDE AROMAER

 
RATING
Brazilian x South Indian
VÆLG PAKKE STØRRELSE

WHITE WIDOW XXL™ Cannabis FrØ

WHITE WIDOW XXL™ fra Barneys Farm, er en ægte Amsterdam-klassiker, i årtier har de umiskendelige skarpe skunky og salte søde aromaer været symbolske med duften af ​​Amsterdams gader, og ikoniske kanaler. Udviklingen af ​​denne legendariske stamme fortsætter, vores WHITE WIDOW XXL™, bevarer den brasilianske Sativa høj, plus en forbedret 75% superharpiksholdig sydindisk indica variation. Ideel til alle forhold og dyrkningsteknikker, WHITE WIDOW XXL™ er en ekstremt alsidig plante, en skimmelbestandig stamme, modstandsdygtig over for insekter, og klarer sig godt selv i koldere klimaer, så ret ligetil for alle niveauer af erfaring. WHITE WIDOW XXL™ udvikler sig til i klassisk Indica-form, en kompakt kraftig, hurtigvoksende plante, med stærke grene og som bliver buskede, og bred hen mod blomstring. Indendørs når den højder på 100-120 cm, udendørs 2 meter med relativ lethed. Blomstringstid indendørs, er inden for 9 uger, udendørs høster man i begyndelsen af ​​oktober. I starten af ​​blomstring ser man store, tunge og super-klæbrige faste skud som sprænger ud fra dens grene, i blomst ser deb mere Sativa-lignende ud, et af de mange unikke træk ved denne stamme. Den ekstraordinære harpiksproduktion skaber et tykt tæppe af glinsende trichomer, der dækker dens skud, næsten hvid af udseende, frost og lange lyse orange pistiller, og små mørkegrønne sukkerblade. Denne Amsterdam-klassiker kommer med en eksotisk terpenprofil, fyldt med skarpe skunky søde citrusaromaer og en jordagtig, fyrretræ og krydderi smag.

White Widow XXL Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Brazilian x South Indian
Kreativ, opløftende, energisk, snakkesalig, euforisk
2kg per plant
650 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
200cm
Medium
75%
25%
Mest Indica
Frugtagtig, krydret fyrretræ
Sød skarp frugtig krydret fyrretræ
4
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Brazilian x South Indian
Kreativ, opløftende, energisk, snakkesalig, euforisk
2kg per plant
650 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
200cm
Medium
75%
25%
Mest Indica
Frugtagtig, krydret fyrretræ
Sød skarp frugtig krydret fyrretræ
4

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke