MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
White Widow XXL Auto

WHITE WIDOW XXL AUTO STRAIN

EN æGTE AMSTERDAM-KLASSIKER FRA BARNEYS FARM

 
RATING
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE

White Widow XXL Auto Cannabis FrØ

En sand Amsterdam-klassiker fra Barneys Farm, White Widow XXL er nu tilgængelig i en autoflowering variant. Evolutionen fortsætter af denne legendariske stamme, vores White Widow XXL Auto er en overdådig 70% Indica-dominerende krydsning af en brasiliansk Sativa X super harpiksholdig sydindisk Indica, ekspertflettet med vores Barneys Farm Super Auto #1.

 

White Widow XXL Auto er en ekstremt alsidig plante, ideel til alle forhold og dyrkningsteknikker, en skimmelresistent stamme, modstandsdygtig over for bugs og klarer sig godt selv i koldere klimaer, så ret ligetil for alle erfaringsniveauer. White Widow XXL Auto har en klassisk Indica-form, ekstra kompakt sammenlignet med den feminiserede version, men stadig en kraftig hurtigvoksende, der bliver busket og bred i tide til blomstring. Vokser til højder på 80-90 cm indendørs 100-120 udendørs og når modenhed på en hurtig 70-75 dage fra frø.

 

Med blomstringens begyndelse springer store Sativa-lignende, tunge og super-klæbrige solide knopper ud fra dens grene, den ekstraordinære harpiksproduktion skaber et tykt tæppe af skinnende trichomer, der dækker dens colas, næsten hvidt i udseende, der frostede de lange lyse orange støvfang og små mørkegrønne sukkerblade. Denne Amsterdam weed-klassiker kommer med en eksotisk terpenprofil fyldt med stærke skunky søde citrusaromaer og jordagtige, fyrretræ og kryddersmag.Er White Widow XXL Auto indica eller sativa?
White Widow XXL Auto-sorten fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine White Widow XXL Auto frø på?
For at opbevare White Widow XXL Auto-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire White Widow XXL Auto frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire White Widow XXL Auto cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor White Widow XXL Auto-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når White Widow XXL Auto-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af White Widow XXL Auto cannabisfrø?
White Widow XXL Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

White Widow XXL Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Kreativ, opløftende, energisk, snakkesalig, euforisk
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Kræftig Skunky, sød citrus, frugt, krydret fyrretræ
Sød, skarp, frugtig, krydret fyrretræ
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Kreativ, opløftende, energisk, snakkesalig, euforisk
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Kræftig Skunky, sød citrus, frugt, krydret fyrretræ
Sød, skarp, frugtig, krydret fyrretræ
4
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke