MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
White Widow XXL Auto

WHITE WIDOW XXL AUTO

EN æGTE AMSTERDAM-KLASSIKER FRA BARNEYS FARM

 
RATING
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE

WHITE WIDOW XXL AUTO™ Cannabis FrØ

WHITE WIDOW XXL AUTO™ er en ægte Amsterdam-klassiker fra Barneys Farm, White Widow er nu tilgængelig i en autoflowering variant. Udviklingen af ​​denne legendariske stamme fortsætter, vores WHITE WIDOW XXL AUTO™ er en overdådig 70 % Indica-dominerende krydsningm af en brasiliansk Sativa X superharpiksholdig sydindisk Indica, kyndigt sammensmeltet med vores Barneys Farm Super Auto #1. WHITE WIDOW XXL AUTO™ er en ekstremt alsidig plante, ideel til alle forhold og dyrkningsteknikker, en skimmelbestandig stamme, modstandsdygtig over for insekter, og klarer sig godt selv i koldere klimaer, så ret ligetil for alle niveauer af erfaring. WHITE WIDOW XXL AUTO™ er en klassisk Indica-form, ekstra kompakt sammenlignet med den feminiserede version, men stadig en kraftig hurtigvoksende plante, der bliver busket og bred i blomstring. Vokser til højder på ca 80-90 cm indendørs 100-120 udendørs og når modenhed på en ca 70-75 dage fra frø. Begyndelsen af ​​blomstringen viser store Sativa-lignende, tunge og superklæbende faste skud, ud fra dens grene, og den ekstraordinære harpiks produktion skaber et tykt tæppe af glinsende trikomer, der dækker dens skud, der er dækket af frost, lange lysorange pistiler og små mørke grønne sukkerblade. Denne Amsterdam-klassiker kommer med en eksotisk terpenprofil, fyldt med skarpe skunky søde citrusaromaer, og jordagtige smag af fyrretræ, og krydderier.

White Widow XXL Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Kreativ, opløftende, energisk, snakkesalig, euforisk
1200
500 gr/m²
70 - 75
80-90cm
80-90cm
100-120cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Kræftig Skunky, sød citrus, frugt, krydret fyrretræ
Sød, skarp, frugtig, krydret fyrretræ
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Kreativ, opløftende, energisk, snakkesalig, euforisk
1200
500 gr/m²
70 - 75
80-90cm
80-90cm
100-120cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Kræftig Skunky, sød citrus, frugt, krydret fyrretræ
Sød, skarp, frugtig, krydret fyrretræ
4
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke