MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Zkittlez OG Auto
Zkittlez OG Auto 1Zkittlez OG Auto 2Zkittlez OG Auto 3Zkittlez OG Auto 4Zkittlez OG Auto 5
Zkittlez OG Auto 6Zkittlez OG Auto 7Zkittlez OG Auto 8Zkittlez OG Auto 9

ZKITTLEZ OG AUTO STRAIN

NYD KRAFTEN FRA VESTKYSTGENETIK MED VORES ZKITTLEZ OG CROSS

 
RATING
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Zkittlez OG Auto Cannabis FrØ

Frugtagtige smag kombineret med vores værdsatte OG er blevet omhyggeligt arbejdet sammen til noget, vi aldrig troede var muligt i en autoflower. ZKITTLEZ OG AUTO er en smuk kombination af smuk genetik for at levere en kosmisk beroligende oplevelse. Utrolige aromaer bugner, og inden du ved det, holder du hendes sjældne frugter i dine hænder. Efter kun 70 dages væksttid vil du blive glad for udførelsen af denne autoflowering mester. At oze med THC hendes saftige sukkerbelagte knopper er en glæde at se og vil neutralisere dine smerter væk, før du slipper dig ind i en anden, mere drømmende dimension. Sørg for, at du ikke går glip af denne ekstravaganza af amerikansk genetik i autoflower-form. Når du dyrker ZKITTLEZ OG AUTO indendørs, kan du forvente storslåede udbytter på op til 600 g pr. M2, hvilket er en præstation for en bil. Udendørs udbytter på op til 400 g pr. Plante er rapporteret.Er Zkittlez OG Auto indica eller sativa?
Zkittlez OG Auto-sorten fra Barneys Farm er 50% Sativa 50% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Zkittlez OG Auto frø på?
For at opbevare Zkittlez OG Auto-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Zkittlez OG Auto frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Zkittlez OG Auto cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Zkittlez OG Auto-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Zkittlez OG Auto-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Zkittlez OG Auto cannabisfrø?
Zkittlez OG Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Zkittlez OG Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
Rolig, fokuseret, opløftet, opmærksom, glad, afslappet
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
Medium
50%
50%
Indica/Sativa
Sød sur slik, tropisk frugt, bær, drue
Sød, tropisk jord, frugtagtig, bær, skunky citron
5
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
Rolig, fokuseret, opløftet, opmærksom, glad, afslappet
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
Medium
50%
50%
Indica/Sativa
Sød sur slik, tropisk frugt, bær, drue
Sød, tropisk jord, frugtagtig, bær, skunky citron
5

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke